live från studion


Som nybliven mood-konsult för Mambu Mumbas - ett band som snart har hela världen i sina händer - sitter jag nu och livebloggar från studion.

Med sina långa oborstade frisyrer och mörka solglasögon skriker det kändisstatus och smutsig rock n roll om DD och Duschkn som i skrivande stund går galna på gitarr och trummor.

Höj för fan, skriker de och börjar direkt med introt på Strangle Hold. DD trummar som om han aldrig gjort något annat och jag kan inte bli annat än hanförd av hans säkra slag och inbitna passion.

Duschkn visar upp sina skills som tillförordnad sångare (bandet söker fortfarande efter en sångerska/sångare till bandet! Krav: snygg, verbal, alla tonarter välkomnas. Maila [email protected] för intervju samt audition). Samtidigt som han spelar med lätta fingrar över gitarren sjunger han de lågaste toner som skulle få Sebastian Bach att gå i pension och gräva grav.

Vi saknar dock Tjuren aka Anna Anka, som med sin stjärnglans skulle lyfta taket i höjd med Rådhustornet, men eftersom han redan ligger i lä jämfört med resten av bandet fick han kvällen ledig. På order av deras mood-konsult spenderar han förhoppningsvis denne med tequilaflaskor och paljettbikiniklädda sjuttonåringar.

Mitt i det bästa spelandet av rockriff och utdragna aaaaaahaaaaaaaaa-skrik dör ljudet. Den vi kallar Jonas B kunde givetvis inte låta denna jam session pågå i felfri takt utan var  tvugnen att sabotera genom att förstöra vår ljudutrustning. Lyckligtvis fixade vår ljudtekniker detta direkt och vi är nu tillbaka i giget.

Nu ska vi ta en paus, dricka margaritas, diskutera bandets framfart, eventuella nya medlemmar, konserter med mera. Gör mig en tjänst, kära läsare, missa inte Mambo Mumbas resa mot framgång!

// LA. A to the lthin

Kommentarer
Postat av: Master G

hahaha annaaa du är en så stor legend så de inte finns=)

2010-01-09 @ 01:58:53
Postat av: Ness

gott

2010-01-09 @ 04:05:41
URL: http://sness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0